AddThis

Share |

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Το ξημέρωμα μιας χαζής και τυφλής Ελλάδας, μια παραγωγή, ευγενική χορηγία του Ελληνικού κοινοβουλίου



Ο θαυμαστὀς μας καινούριος κόσμος!!! 
"Οι μαλάκες κλείσανε την ΕΡΤ!!". αναφώνηξε σαστισμένη φίλη που δεν πίστευε το ξαφνικό μαύρο σήμα στα κρατικά κανάλια..
 Τίτλοι τέλους μιας ολόκληρης γενιάς που βίωσε τον πολιτισμο του θεσμου της κρατικής τηλεόρασης...Τίτλοι τέλους μιας εποχής που βίωσε την αξία των δημοσίων αγαθών.... 
H δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι συνδεδεμένη με τις ιστορικές μνήμες και την συλλογική πολιτισμική κληρονομιά της νεὠτερης ελλάδας!
Γενιές ολόκληρες ανατράφησαν με τη ΕΡΤ , με την ΕΡΑ, με το ῾Γ προγραμμα...
Εργαζὀμενοι, νοικοκυρές, επαγγελματίες, αγρότες, φοιτητές ξεκινούσαν την ημέρα τους με την δημόσια ραδιοτηλεόραση....
Το ελληνικό πρωινό έχει συνδεθεί με την ΕΡΤ γιατί ακριβώς ἠταν και είναι δημόσια , είναι ολονών μας!!!
Προσπαθουσα να εξηγήσω κάποτε σε αμερικανοτραφή νέο την σημασία των κρατικών αγαθών για μια κοινωνία (δικαίου) π.χ των κρατικών τηλεοπτικών προγραμμάτων ή του δημόσιου σχολείου σε ενα απομακρυσμένο χωριό στην Ελλάδα .....και δεν μπορούσε να την συλλάβει γιατί δεν μπορούσε να την νιώσει.. γιατι πολύ απλά δεν την είχε γνωρίσει .
Λυπάμαι την γενιά που μεγαλώνει με ιδιωτική παιδεία, με ιδιωτική τηλεόραση,....με πληρωμένες παρέες....
Την ΕΡΤ την κλείσανε πραξικοματικά, αισχρά και ανήθικα. Ο φασισμός της νέας εποχής ξεκινά με την έλλειψη παιδείας που δημιουργεί μυαλά ..πραξικοματικά, αισχρά και ανήθικα...Οσοι  συνεχιζουν να πιστευουν οτι η ΕΡΤ δεν χρειαζοταν, η ΕΡΤ ετρωγε τα λεφτα του κοσμου , η ΕΡΤ δεν ειχε..ολα τα πρωταθληματα μπαλας...ας μεινουν να μεγαλουργησουν στον κοσμο του Σαμαρα, των φασιστων και των χιπστεροειδων , ψαχνοντας να δανειστουν ή να κλέψουν μνημες απο μια ταυτότητα που οι ίδιοι ξεπούλησαν ( για να βλεπουν καμπιονατο ) ή δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν
Σημερα ξημέρωσε μια Ελλάδα πιο φτωχή, πιο χαζή, πιο ακριβή, χωρίς μνήμη, super ξανθιά και όπως λέει και  ένα φίλος.....ακούει στο όνομα Μπόμπολας!!!
Για να μείνετε συντονισμένοι στον αγώνα της ΕΡΤ
συντόμως νεότερα




Συ


Δεν υπάρχουν σχόλια: