AddThis

Share |

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΑΣΙΣΜΟΣ=ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ Ο "ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΣ"....ΤΕΖΑ

Γράφει φίλος, με αφορμή την αντιφασιστική πορεία στην Καλαμάτα , για την θρασύδειλη  δολοφονία του Πέτρου Φύσσα ,από μαχαίρι Χρυσαυγίτη.

"Εχτες είδαμε μια γελοιότητα....
Ανδρεἰκελα , φοβισμένα να κάθονται στο μπαλκόνι της χρυσής αβγής και να τραβάνε φωτό και βίντεο απο τους διαδηλωτές της πορείας , προκειμένου τί?? να τους κάνουνε ντα??? 
Οι ίδιοι με την πρώτη ευκαιρία δείξανε ένα παιδάκι που καθόταν άπραγο, σαν υποκινητή επεισοδίων, στους φίλους τους αστυνομικούς και αυτοί φυσικά το συνέλαβαν...αυτά για το πόσο φοβεροί και τρομεροί είναι...
Βέβαια αν κάποιος δώσει σε αυτά τα πειθήνια ζωντόβολα μια εντολή , πολλούς άντρες και πολλά όπλα, ναi τότε θα κάνουν κακό....
Οπότε το κατάλαβες ανόητε νοικυραίε τι έκανες με τα "καλά παιδιά, που έλεγες ότι φώναζες για να σε βοηθήσουν οταν το "κακό κράτος" δεν μπορούσε??
Οι οργανωμένοι "χρυσαβγήτες" ειναι εθισμένοι στην πρέζα του φασισμού. Ο φασισμός ειναι πρέζα όπως και ο χουλιγκανισμός.
Δειλοί άνθρωποι, αδύναμοι, τρέφονται , νομίζουν οτι βρίσκουν λύσεις στην μίζερη και άδεια καθημερινότητά τους μέσα απο την πρέζα που τους δίνει το κόμμα τους (κυριολεκτικα και μεταφορικα)
Οι ίδιοι αδύναμοι και "καμμένοι"πλέον άνθρωποι , όταν δούν και λεφτά να έρχονται απο το κόμμα, γίνονται ακόμα πιο πειθήνια ζωντόβολα , ικανά πλέον να κάνουν κακό, καθώς δεν έχουν πλέον τίποτα γύρω τους, παρά μόνο το κόμμα....Πόσο αναλώσιμοι είναι,..??? όσο και η ληγμένη πρέζα που πίνουν....!
Το θέμα όμως δεν είναι αυτοί , ούτε και σε τοπικό επίπεδο τα αφεντικά τους τα πολιτικά
(τα οικονομικά όμως είναι...)
Το θέμα είναι ο ανόητος νοικοκυραίος, που τους όπλισε το χέρι ...

"Το κατάλαβες, ανόητε νοικοκυραίε; Σήμερα που ξύπνησες στο νοικοκυρεμένο σου σπίτι, θυμήθηκες να ξεπλύνεις τα αίματα απ' τα χέρια σου; Τα αίματα ενός παιδιού γύρω στα 30 που το έλεγαν Παύλο Φύσσα; Τα αίματα ενός παιδιού που θα μπορούσε να είναι το δικό σου, να το 'χει το όνομά σου. Τα αίματα μιας κοινωνίας που άνοιξε διάπλατα τις πύλες της στο φασισμό και τα ανθρωπόμορφα κτήνη που τον εκπροσωπούν.

Το κατάλαβες, ηλίθιε τιμωρέ του σάπιου πολιτικού συστήματος; Ο πέλεκυς της τιμωρίας που θεώρησες ότι έριξες στην κάλπη πέφτει τώρα πάνω στον αυχένα σου κι έχει το πρόσωπο του φόβου και της σιωπής. Βέβαια! Τι πιο εύκολο από το να τιμωρήσεις τους κλέφτες που τα έφαγαν, αναθέτοντας σε μία συμμορία τη βρώμικη δουλειά και καθήμενος εσύ με σταυρωμένα χέρια. Βρέθηκε ο ένοχος, βρέθηκε κι ο «τίμιος», μπουκωμένος στεροειδή, τιμωρός του, κι εσύ ησύχασες, λυτρώθηκες κι άραξες να δεις στην τηλεόραση το δράμα να ξεδιπλώνεται. Μόνο που ξέχασες πολίτη–τιμωρέ της πλάκας, πως η συμμορία κάθε άλλο παρά να τιμωρήσει το σύστημα επιδιώκει. Η συμμορία θα βρίσκεται στην πόρτα σου σε χρόνο μηδέν, να σου ζητά το λόγο για κάθε τι διαφορετικό που σε ορίζει.

Το κατάλαβες, γελοίε Ελληνάρα; Εσύ που επέλεξες στα εύκολα τους εχθρούς σου, τους ενόχους, τους βάρβαρους, τους ξένους που σου κλέβουν τις δουλειές. Εσύ που κρυφογέλασες σαν άκουσες για μία Μανωλάδα, για ένα Πέραμα και για πολλά ακόμη σκοτεινά κι ανήκουστα «τυχαία» περιστατικά, που νόμιζες πως δεν σε αγγίζουν εσένα, τον αγνό Έλληνα.

Κι όμως… Το κτήνος που έθρεψες, αθώε νοικοκυραίε, δεν θα χορτάσει με το αίμα των απίστων και των αλλοδαπών. Πολύ σύντομα θα ξερογλειφτεί και για το αίμα οποιουδήποτε τολμήσει να αντισταθεί, να διαφωνήσει, να μιλήσει, να τραγουδήσει… Πολύ σύντομα θα μυρίσει και το δικό σου αίμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: