AddThis

Share |

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

CRITICAL MASS RIDE-2011

ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ(κλικ)

῾῾Critical Mass Ride _Κυριακή 30Ιανουαρίου_16:00_στα Ψαράκια!!!

-ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ δηλαδή ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ...ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑΚΙ, ΛΙΓΟΕΤΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα..


-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ. δηλαδή να ξυπνάς και να πηγαίνεις για δουλειά, χωρίς το αγχος που σου φορτώνει αυτόματα το αμάξι σου π.χ.άντε να βρω παρκάρισμα..χωράω εδώ?, κορνάρει ο αποπίσω γιατι βιάζεται, τσαντίσαι και εσύ γιατί δεν θα φτάσεις στην ώρα σου κτλ. Ετσι το πρώτο συναίσθημα της ημέρας σου είναι ο εκνευρισμός για τον συνάνθρωπό σου λόγω βιασύνης και των δυο!!!


ΥΓΕΙΗΣ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΑ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΡΕΜΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΠΕΖΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΑΝΕΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ (δηλαδή στο σπίτι τους!!), ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ή ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ (με λεωφορεία αλλά και τραμ!!)


ΥΓΕΙΗΣ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ και ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ !!
ΥΓΕΙΗΣ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ και ΕΚΦΡΑΣΗΣ !!


-Ελάτε να πετάξουμε την κρίση από πάνω μας,
-ελάτε να περάσουμε όμορφα ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥΣ
ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!῾῾῾


και προσθέτουμε
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η  ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: