AddThis

Share |

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Στην πλατεία της Καλαμάτας σήμερα η αποκλεισμένη ΕΡΑ.








Για την επανεκπαιδευση μας........ 






Νέα ενημέρωση 
20.06.2013
Οι εργαζόμενοι ιπαραμένουν στις εγκαταστασεις τους δικεδικωντας το αυτονητο


Νέα ενημέρωση 16.6.2013 ώρα 11:15 π.μ.
Απόψε στις 8 το βράδυ η ΕΡΑ Καλαμάτας διοργανώνει στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων αλλά και συντονισμό για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν.



Νέα ενημέρωση 23:15 
Και απόψε ο κόσμος δείχνει την αντίδραση του για το κλείσιμο της ΕΡΤ και παραμένει συγκεντρωμένος έξω από τα γραφεία της ΕΡΑ Καλαμάτας όπου όπως γράψαμε έχει σταματήσει να εκπέμπει όπως και οι περισσότεροι περιφερειακοί σταθμοί της χώρας.



Νέα ενημέρωση 15/6/2013 ώρα 19:00
Εδώ και ώρα η ΕΡΑ Καλαμάτας σταμάτησε να είναι στον αέρα και υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι κατέστρεψαν τους πομπους στον Λυκόδημο, οπως και ..βαναδάλισαν τις εγκαταστασεις 
Ακόμα πλέον στην Καλαμάτα δεν εκπέμπει ούτε το τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ
Για τις 20:30 οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Καλαμάτας διοργανώνουν εκδήλωση όπου θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό από το αρχείο της ΕΡΤ και απευθύνουν κάλεσα στον κόσμο να παραβρεθεί στην εκδήλωση.


Νέα ενημέρωση 23:30
Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συναυλία αλληλεγγύης έξω από τα γραφεία της ΕΡΑ Καλαμάτας, πλήθος κόσμου και σήμερα με την παρουσία του εξέφρασε την αντίθεση του στο κλείσιμο της ΕΡΤ.



Νέα ενημέρωση 18:25
Ακυρώνεται η συναυλία της πλατείας λόγω βροχής, ενώ γίνεται έκκληση στον κόσμο να πάει στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Καλαμάτας.


Νέα ενημέρωση 14:10
Πλήθος κόσμου είναι συγκεντρωμένο έξω από την ΕΡΑ Καλαμάτας αφού υπάρχει η πληροφορία ότι θα πάει στο χώρο ο Εισαγγελέας.
Ακόμα για το βράδυ στις 8 έχει προγραμματιστεί συναυλία συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.


Νέα ενημέρωση 14 Ιουνίου 11:42
Μετά από τα  τηλέφωνα, τα email πλέον έκοψαν και το ίντερνετ στην ΕΡΑ Καλαμάτας, ενώ συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά στους 107,2 fm.
Ενώ απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να πάει στα γραφεία της ΕΡΑ ώστε να συνεχίζει το ζωντανό πρόγραμμα.




Νέα ενημέρωση 14:40
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στις δύο πορείες που έφθασαν στην ΕΡΑ Καλαμάτας και μετά όλοι μαζί κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου διαμαρτυρήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: