AddThis

Share |

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΚΛΟΠΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΗ RE:THINK





Καλά ρε παιδιά τόσο ανεκτίμητη αξία έχουν οι συνοικιακοί κομποστοποιητές που δίνουμε, ωστε να περάσει φορτηγό, ξημερὠματα Πέμπτης και να σηκώσει τον κομποστοποιητή που έιχαμε τοποθετήσει στην πλατεία Όθωνος;;;;;
Τα νέα μας τα είπαν τα παιδιά από το κέντρο νέων, που δεν τον είδαν σἠμερα το πρωί στη θέση του!!!! Επίσης περίοικοι μας είπαν ότι πρέπει να πέρασε φορτηγό και να τον σήκωσε!
Τώρα γύφτοι να ναι;;;  Δεν νομίζουμε καθως ένα τέτοιο ξύλινο κουτί δεν έχει και ιδιαίτερη αξία για τους γύφτους (αν ηταν σιδερένιο, σίγουρα θα είχε!)
Κανένας από την υπηρεσία του Δήμου , που νόμιζε οτι θα είναι σαβούρα;;; Υποτίθεται όμως ότι έχουν ενημερωθεί καθως ὄχι μόνο ζητἠσαμε την άδεια του Δήμου για να τον τοποθετήσουμε, αλλά ευρύτερα έχουμε ενημερώσει τον Δήμο για την δράση μας αυτή
Να ναι κανένας ιδιώτης που τον ήθελε για τον κήπο του!! 
Και πάλι κράξιμο θέλει , καθώς και άλλους κομποστοποιητές έχουμε να δώσουμε  και τέλος πάντων αυτή η δράση τώρα ξεκίνησε και πρέπει να γινει κατανοητό ότι τοποθετούμε συνοικιακούς κομποστοποιητές, με άδεια του δήμου (όταν τοποθετείται σε δημὀσιο χώρο) , οι οποίοι χρησιμοποιούνται και προστατευονται (όσο γινεται ),από την όμάδα των κατοικων της συνοικιάς που τον χρησιμοποιούν!!!
δηλ. ας καταλάβουν οι όποιοι Ελληνάρες ότι η δράση της συνοικακής κομποστοποίησης που προτείνουμε έιναι μια συλλογική δράση και βασίζεται στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής , όπου τοποθετείται! 
Με αλλα λόγια έιναι ένα αντικείμενο που εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον και όχι το ιδιωτικο!!

Και εννοειτε ότι ο πρεπει να καταλάβει και ο Δήμος ότι από την στιγμή που του γίνεται μια τέτοια προσφορά από ανεξάρτητη ομάδα πολιτών της πόλης και μάλιστα το συγκεκριμένο εγχείρημα τρέχει αρκετά καλά,και έχει ζήτηση πλέον όχι μόνο στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ (ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ, ΑΛΑΓΟΝΙΑ,  ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΠΑΤΡΑ, ΑΘΗΝΑ ) θα πρέπει όχι μόνο να τρέξει να το αγκαλιάσει και να υποστηρίξει! αλλά και προπάντων να το προστατέψει, καθως πλέον αποτελει δημόσια περιουσια!!!

ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ!!!!
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ/!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: