AddThis

Share |

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

RETHINK PROJECT KAI ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με αφορμή το τελευταίο εργαστήρι δημιουργικής ανακύκλωσης που κάναμε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (κλικ) και φυσικά την δημιουργία του πρώτου συνοικιακού αυτοσχέδιου κομποστοποιητή, οπως βλέπετε πιο κάτω,
συνεχίζουμε την δράση μας και με έμφαση στην εναλλακτική κομποστοποίηση, καλούμε όλον τον κόσμο να συμμετάσχει στο εγχείρημα αυτό.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε συνοικιακούς κομποστοποιητές σε σχολεία, χώρους πρασίνου, σε ακαλύπτους πολυκατοικιών και ευρύτερα μαζί με όποια ομάδα, ή και ιδιώτης ενδιαφέρεται να αυτοδιαχειριστει τα σκουπίδια του.
















Επαναλαμβάνουμε ότι η κομποστοποιήση είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία και δημιουργείται από μόνη της υπό κατάλληλες(φυσικές συνθήκες) ενώ ο άνθρωπος είναι αυτός που προσπαθεί μέσα απο τις φυσικές διαδικασίες που απλόχερα προσφέρει η φύση , να δημιοργήσει υπεραξία στο κάθε τι προκειμένου να πουλήσει! (βλ.πρασινο εμπόριο)





Επίσης παροσυσιάζουμε και on line το φυλλάδιο που καιρο τώρα προσφέρουμε σε σχέση με οδηγίες για αυτοσχέδια κομποστοποίηση και τι χρειάζεται να προσέχουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια: